• July 27, 2024

Răsfăț Culinar: Bucură-te de Delicii într-un Mediu Prietenos

Descoperiți case de familie închiriate în Irvine, în partea Brentwood. Cartierul este orientat spre familie, are școli bune, precum și o comunitate bine întreținută. Este posibil ca singurii să nu găsească nimic de genul acesta. Are un cost de viață mai mare. Dacă închiriați o casă în zona Los Angeles Brentwood, vă veți găsi flancat de unități frumoase și nu veți avea obstacole de parcare.

Uchi: Dacă crezi că Texasul nu știe să facă sushi, atunci încearcă. Uchi este o alegere de sushi de top din Austin, Texas, dar oferă creații culinare avangardiste și unice, inclusiv sushi cu foie gras cu extract de semințe de rodie. Acesta este un loc prețuit atât de localnici, cât și de turiști, mai ales dacă sunteți în căutarea unui produs sushi unic.

Dacă se va transforma într-o discuție despre mâncare și petrecere, New Orleans trebuie să rămână într-o combinație. Acest oraș este bine-cunoscut datorită petrecerilor sălbatice, cum ar fi Mardis Gras, restaurantul și bucătăria sa specială unică creolă și cajună. Deși majoritatea restaurantelor faimoase ale orașului funcționează la ore tradiționale, printre cele mai faimoase se numără unul dintre restaurantele deschise nonstop numit Cafe Du Monde. Această cafenea, care a fost deschisă de peste un secol, ideală cunoscută pentru patiseria în stil francez, tip gogoși, beignet. Turiștii și localnicii deopotrivă sunt fascinați de această poziție fierbinte de noapte târziu pentru tratarea prăjită, care poate fi stropită cu zahăr de cofetă și asociată cu cafeaua contrastantă cu cicoare amară. Fiind deschis 24 de ore și amplasat în Vieux Carre, prezentarea de diapozitive este un loc minunat pentru a merge după o noapte lungă pe Bourbon Street.

Centrul Getty din Los Angeles conține o adunare de artă occidentală din Evul Mediu până la cea predominantă. Clădirea este o capodoperă modernă, alături de priveliști impresionante.

Imaginați-vă o cină cu pui atât de bună încât a fost construit un parc tematic în jurul ei și veți avea cina cu pui la Knott’s Berry Plantations. Cina vine cu biscuiți cu zară, piure de cartofi și legume. Încheiați masa cu o probă de quiche cu fructe de baie. Toate la prețuri foarte rezonabile în stil de familie.

Va fi singurul parc RV Dog de pe malul mării. Este pe o plajă orientată spre vest. Deși situat în mijlocul orașului, nu este înconjurat de case. Deci, dacă doriți să obțineți o destinație liniștită, locul are un număr mare de oferit. Facilitățile livrate la mâncare sunt excelente. Dușuri, săli de odihnă confortabile sunt adăugate caracteristici către loc. restaurante Obțineți, de asemenea, bucurați-vă de mai multe activități pe plajă, cum ar fi pistă de biciclete, potecă de mers pe jos, înot, inele de foc astfel. Nu permite camparea la cort. Că un parc de stat, o persoană trebuie să comande cu 3 luni înainte de călătorie.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *